Vloerbedekking

Vloerbedekking die bij u past

In de ruim dertig jaar dat Braak Interieur Stoffering al vloerbedekking aanbrengt, zijn we al veel verrassingen tegengekomen. Wist u bijvoorbeeld dat geen enkele ruimte echt perfect recht en haaks is? Door de vloerbedekking op de juiste manier in de ruimte te leggen, toont het eindresultaat wel als recht en haaks. Daar komt nog echt ambachtelijk vakwerk aan te pas.

Harde of zachte vloeren

We voeren vele collecties harde en zachte vloerbedekking. PVC, marmoleum of vinyl als de harde soorten, tapijt of tapijttegels als zachte vloerbedekking. Elk type vloerbedekking heeft zijn eigen voor- en nadelen in relatie tot de ruimte en type ondervloer. Om tot een verantwoorde keuze te komen, wilt u deze goed tegen elkaar afwegen.

Gedegen advies van Braak Interieur Stoffering

Door onze lange ervaring kunnen we u snel adviseren over de stoffering van uw ruimtes. Een luxe, warme, hoogpolige vloerbedekking of juist een strakke, harde vloer? U kunt voor alle soorten vloeren bij Braak Interieur Stoffering terecht.

Van klein tot groot

Braak Interieur Stoffering is groot geworden in het stofferen van grotere projecten. Restaurants, ziekenhuizen of een woonhuis, geen project is te groot of te klein. Onze ervaren stoffeerders werken met professioneel gereedschap voor het transport en het verwerken van de vloerbedekking. Ook voor het egaliseren van een vloer hebben ze de juiste expertise en middelen in huis.