Raambekleding

De juiste raambekleding voor uw ramen

Ramen zijn overdag de belangrijkste lichtbron in een verblijfsruimte. Niet gek dus om even stil te staan bij welke raamdecoratie u als raambekleding inzet. Het is immers een grote sfeermaker in de ruimte. Dus wat gaat het worden? Rollen of schuiven? Handbediend of volautomatisch open en dicht? Een druk design of juist niet? Er valt heel wat te kiezen.

De maat van het raam is nog geen gordijn

Het lijkt zo makkelijk: mijn raam is twee meter breed en een meter hoog. Heeft u daar een gordijn voor? Elk type raambekleding heeft kenmerken die bepalen hoeveel materiaal er nodig is en welke uitstraling de raambekleding uiteindelijk geeft. Een goed eindresultaat is nooit confectie. Denk hierbij aan het type plooi in de gordijnen. Met of zonder voering of loodveter. Screens in het kozijn of juist lamellen die de raamopening of zelfs de muur geheel overlappen.

Laat u adviseren door Braak Interieur Stoffering

Al ruim dertig jaar in het vak en nog elke dag met veel plezier aan het werk. Dit typeert in een zin de drive achter Braak Interieur Stoffering. Door de uitgebreide vakkennis die elk jaar nog verder groeit, is een blik in de betreffende ruimte voldoende om een gedegen advies te geven over de juiste raambekleding. En, ook niet onbelangrijk, de bevestiging en de bediening ervan. Zeker bij grotere projecten is dat een belangrijk aandachtspunt.

Ongeacht het type raam

Gevelvullend of een klein raampje, rond, vierkant of schuin. U kunt het zo gek niet bedenken of we hebben er al eens een oplossing voor gemaakt. Dat doen we ook graag voor u! Het maakt niet uit of het gaat om een enkel woonhuis of een projectstoffering van vele duizenden vierkante meters; het plezier en de inzet is altijd maximaal.

Wilt u eens vrijblijvend informeren hoe wij u kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op.