Partners en opdrachtgevers

In haar lange bestaan heeft Braak Interieur Stoffering een indrukwekkende lijst aan partners en opdrachtgevers opgebouwd. We werken met overheidsinstellingen, de gezondheidszorg, horecagelegenheden, winkels, de zakelijke markt en particulieren. Als we kijken naar het verloop van een project, dan kunnen we voor elke fase partners benoemen.


Planfase

Voordat we starten met de stoffering tijdens een project, moeten eerst de inhoud en het budget van het project duidelijk zijn. Hiervoor werken we samen met (interieur)architecten, bouwbedrijven, projectontwikkelaars en bouwbegeleidingsbureau’s. We maken afspraken over de randvoorwaarden, specificaties en bakenen duidelijk het werkterrein af. Enkele van onze partners tijdens deze fase zijn:

<>

Uitvoeringsfase

Braak Interieur Stoffering werkt met twee vaste stoffeerders. Daarnaast hebben we toegang tot een grote groep ervaren stoffeerders die inspringen zodra de noodzaak ontstaat.

Oplevering

De oplevering voeren we altijd zelf uit. U ontvangt van ons de opleverdocumentatie inclusief eventuele NEN-certificaten, bijvoorbeeld in het kader van brandveiligheid.