Doelgroepen

Braak Interieur Stoffering heeft een groot aantal opdrachtgevers, komend uit diverse sectoren.
Onderstaand een overzicht van de belangrijkste sectoren waarin wij werkzaam zijn.

Bouwbedrijven


Braak Interieur Stoffering werkt voor een aantal vaste bouwbedrijven, ofwel aannemersbedrijven. Deze samenwerking is veelal een jarenlange, die door onze proffesionaliteit en kwaliteit stand houdt.
Lees verder

 

Architecten


Ook voor diverse architecten voeren wij regelmatig opdrachten uit. De (binnenhuis) architecten komen bij Braak Interieur Stoffering in de showroom de diverse mogelijkheden bekijken. Tevens laten zij zich adviseren door onze specialisten.
Lees verder

Zorgbedrijven


Ziekenhuizen, apotheken, bejaardenhuizen, verzoringscentra en huisartsenpraktijken zijn ook ruim vertegenwoordigd in het klantenbestand van Braak Interieur Stoffering. Van scheidingsgordijnen tussen twee patiënten, tot het linoleum in de behandelkamer, Braak Interieur Stoffering heeft de juiste oplossing passend bij de instelling.
Lees verder

Horeca


Diverse hotels en restaurants behoren tot onze vaste opdrachtgevers. Van kamers tot een gangenstelsel, lobby's, van een restaurant tot een club; bij Braak Interieur Stoffering bv hebben wij de juiste duurzame oplossingen voor dit specifieke segment.
Lees verder